Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

  • 02 Mayıs 2017
  • 2.163 kez görüntülendi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2017 yaz döneminde yaz okulu programı dahilinde açılacak dersleri ve program detaylarını ilan etmiştir.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ile yaz okulu programın yedi hafta süreceği belirtilmiştir. Yaz okulu programı için birinci aşama kayıtları 19-21 Haziran 2017 tarihleri arasında, ikinci aşama kayıtları ise 28-30 Haziran 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Yaz okulu programı 3 Temmuz  2017 tarihinde başlayıp, 18 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir.

Programa Kimler Katılabilir?

Abant İzzet Baysal Üniversitesi yaz okulu programına lisans, önlisans ve lisansüstü programlara kayıtlı bütün Abant İzzet Baysal öğrencileri ve diğer üniversitelerin öğrencileri katılabilecektir. Öğrencilerin üniversiteye giriş yılına bakılmayacaktır. Programa mezun öğrenciler ve kaydı silinenler katılamazlar. Lisans öğrencileri önlisans bölümlerinden ders alamayacaklardır. Ön şartı olan derslerin alınabilmesi için ön şartının yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Aksi takdirde ön şartlı ders alınamayacaktır. Öğrenciler ders alırken 15 saati aşamayacaklar ve en fazla 4 ders alabileceklerdir.

Kayıtlar Nasıl Yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 19-21 Haziran 2017 tarihleri arasında internet üzerinden ders seçimi yaparak gerçekleştireceklerdir. Ders seçimi sonrasında çıkan ücret Türkiye İş Bankası’na yatırılacaktır. Ücretin yatırılmasının ardından tekrardan sisteme giriş yapılarak seçilen dersler kesin kayda dönüştürülecektir. Diğer üniversitelerin öğrencileri kayıt başvuru formunu doldurup almak istedikleri dersin fakültesine başvuruda bulunmalılardır.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi yaz okulu programı hakkında detaylı bilgiye ve açılacak derslere ‘ oidb.ibu.edu.tr/index.php/9-hizmetler/38-yaz-oegretimi ‘  adresinden ulaşılabilmektedir.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ