Fırat Üniversitesi Formasyon Programı İçin Ek Duyuru Yayımlamıştır

  • 18 Nisan 2017
  • 2.264 kez görüntülendi.
Fırat Üniversitesi Formasyon Programı İçin Ek Duyuru Yayımlamıştır

Fırat Üniversitesi 2017 yaz dönemi için açacağı pedagojik formasyon eğitimi programı için başvuru süresi sona ermişti. Ancak Fırat Üniversitesi yaptığı açıklama ile ek başvuru kabul edeceğini belirtti.

Fırat Üniversitesi yaptığı duyuruda Fırat Üniversitesi, Munzur Üniversitesi üçüncü sınıf öğrencileri ve ön kayıt tarihini kaçıran mezun öğrenciler için yeniden başvuru hakkı tanıdığını açıkladı.

Başvuru yapacak adayların kesin kayıtlar 17-18-19 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Kayıt saatleri belirtilen tarihlerde 08.30-16:30 saatleri arası olarak belirlenmiştir. Adaylar kesin kayıtlarını Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A-Blok, Konferans Salonunda yaptıracaklardır. Adayların kayıt için şu belgeleri yanında bulundurmaları gerekmektedir:

  • Kayıt bürosundan temin edilecek kayıt dilekçesi
  • Lisans öğrencileri için onaylı transkript
  • Mezunlar için onaylı mezuniyet belgesi ya da diploma fotokopisi ve onaylı transkript
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İki adet fotoğraf
  • Öğrenim ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına dair dekont

Adaylar öğrenim ücretlerinin ilk taksiti olan bin TL’yi Ziraat Bankası şubelerinden, internet bankacılığı ile ya da Ziraat bankası ATM’lerinden yatırılabilir. Ücret yatırılırken mutlaka T.C. ‘ Kimlik No, Adı-Soyadı belirtilip, Açıklama kısmına “Pedagojik Formasyon Ücreti, Eğitim Fakültesi, 2016-2017 YAZ’ notu düşülmelidir.

Fırat Üniversitesi 2017 yaz pedagojik formasyon eğitimi dersleri Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde haftaiçi yapılacaktır. Pedagojik formasyon eğitimi programının ilk döneminin  3 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlaması planlanmaktadır. Açıklanan akademik takvime göre birinci dönem dersleri 18 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir. İkinci dönem için akademik takvim henüz belirlenmemiştir. İkinci dönem ile ilgili olarak daha sonra duyuru yapılacaktır.

 

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ