Gaziantep Üniversitesi Formasyon Kayıt Süresi Uzatılmıştır

  • 21 Nisan 2017
  • 2.113 kez görüntülendi.
Gaziantep Üniversitesi Formasyon Kayıt Süresi Uzatılmıştır

Gaziantep Üniversitesi 2017 yaz pedagojik formasyon eğitimi programı için alınacak öğrenci kayıt süresini uzatma kararı almıştır.

Gaziantep Üniversitesi 2017 yaz formasyon programı için ön başvurular 20 Mart 2017 – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında alınmıştı. Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar için belirlenen kayıt 17-21 Nisan 2017 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arası olarak belirtilmişti. Ancak bugün Gaziantep Üniversitesi’nde yapılan açıklama ile belirtilen kayıt süresi içerisinde kayıt yaptıramayan adaylar için bir defaya mahsus olmak üzere kayıt süresi uzatma işlemi yapılmıştır. Yapılan açıklama doğrultusunda kesin kayıtlar 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır. Kayıt yaptırmak isteyen adaylar kayıtlarını Gaziantep Eğitim Fakültesi B Blok 3. Katta bulunan 305 No’lu odadan yaptıracaklardır.

Kayıt esnasında adayların ön başvuruda yanlış ya da eksik beyan verdiği ortaya çıkması durumunda ön başvuruları geçersiz sayılacaktır ve kayıt yaptıramayacaklardır.

Ücret Taksit Olabilecek

Gaziantep Üniversitesi yaz pedagojik formasyon eğitimi programı için belirlenen ve yatırılması gereken öğrenim ücreti 2054 TL’dir. Formasyon eğitimi öğrenim ücretini mezunlar iki taksit şeklinde, son sınıf öğrencileri ise üç taksit şeklinde ödeyebileceklerdir.

Kesin Kayıt Esnasında İstenen Belgeler

  • Lisans not transkripti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Üç adet vesikalık fotoğraf
  • Öğrenim ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına dair dekont
  • Mezuniyet belgesi ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı
  • Kayıt olacak kişi tarafından imzalanmış kayıt dilekçesi

Birinci dönem dersleri mezun gruplar için 20 Mayıs 2017 tarihinde, son sınıf öğrencileri için ise 18 Eylül 2017 tarihinde başlayacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazananların listesine ve detaylı bilgiye ‘ www.gantep.edu.tr/duyuru/indexnew.php?id=37667 ‘ adresinden ulaşılabilir.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ