Gebze Teknik Üniversitesi 2016 Formasyon Kazananlar

  • 05 Ekim 2016
  • 3.579 kez görüntülendi.
Gebze Teknik Üniversitesi 2016 Formasyon Kazananlar

Gebze Teknik Üniversitesi 2016 formasyon kazananlar listesi açıklanmıştır.

Kayıtlar 07-12 Ekim 2016 (9 Ekim Pazar günü kayıt alınmayacaktır) tarihlerinde 09:00-16:00 saatleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde yapılacaktır.

Yedeklerin İlanı: 13 Ekim 2016

Yedek Liste Kesin Kayıt: 14-17 Ekim 2016

 

 

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 10 YORUM
  1. Gamze diyor ki:

    Listeler o kadar güvensiz ki. Kopyala yapıştır ile oluşturulmuş, kimi kişilerin soyismi yok kimi kişilerin adı soyadı aynı, sıralama neye göre puan sıralaması nedir belli değil. İlan şeklini hala anlamış değilim. Üstelik başvuru için ücret alabilecek kapasitede olan bir birimin daha dikkatli ve profesyonelce ilan yapması gerektiğine inanmaktayım.

    1. aydın diyor ki:

      kesinlikle haklısınız. sayısal sıralama yok kontenjan bilgisi yok.neye göre aldın güvenirliği tartışılır.bide önkayıt için para alma hakkı var mıydı??
      yedek listesi için bidaha başvuru istiyecek mi

      1. gamze diyor ki:

        ben sayfalarında ki iletişim kısmından yazdım kendilerine belki listelerde düzeltme yaparlar. Belki bir kaç kişi daha aynı uyarıda bulunursa dikkate alabilirler

  2. Ümit diyor ki:

    Merhaba. Gebze Teknik Üniversitesi Ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği adı altında Gebze Teknik Üniversitesi formasyon verdi. Ben Kocaeli Üniversitesi öğrencisiyim. Kocaeli Üniversitesi de kendi okulunda, kendi adı altında formasyon verecek mi ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

    1. Demir Demir diyor ki:

      Vereceği söyledin. Ancak hala açıklama yok bekliyoruz.

  3. MERYEM diyor ki:

    diğer üniversiteler puan gösteriyorlar da bu üniversitenin açıklama şekli nedir böyle

  4. Gül diyor ki:

    Herşeyin civisi çıkmış. ..40 tl para yatirdik sonuç hüsran adamlar listeyi bile gözleri kapalı uykulu hazirlamis heralde o kadar uyduruk ki soyadi bile yok . başvuru parası adı altinda dünyanın parası iç edildi şu an…adil olmayan çok şey var. …4 yıllık işletme bölümü mezunuyum ve formasyon alabilecegim bir üniversite bulamiyorum o da parasiyla olmasına rağmen. ..

  5. ismail diyor ki:

    Kocaeli açıkladı arkadaşlar

  6. Gül diyor ki:

    Anadolu Üniversitesi basvurusunda tc kimlik no ve sifre kismi rakam kabul etmediği için müracaat edemedim…Aynı sorunu yaşayanlar var miydi?

BİR YORUM YAZ