Hakkımızda

Geleceğe Formasyonhaber.net’le Bakıyoruz

Şimdi geleceğe beraberce, daha rahat ve daha kolay bakıyoruz. Ve yarınlara birlikte bir sosyal güç olarak yürüyoruz.

Artık rahat ve bilgili bir nefes alabiliriz: Yanınızda her zaman formasyonhaber.net var! Gazetelerde, dergilerde ve internet sitelerinde öğretmen, öğretmenlik, formasyon ve eğitim haberleri aramanıza gerek kalmadı. formasyonhaber.net olarak bütün haber, bilgi ve analizleri yorumlarıyla birlikte sizlere getiriyoruz. Sizlerden gelen düşünce, bilgi ve sorulara da kapılarımızı açtık. Her durumda formasyonhaber.net olarak yanınızdayız.

Formasyonhaber.net şimdi ilgilendiğiniz her haber ve bilgiyi bir tıkla size getiriyor. Formasyon haberleri, ilanları, öğretmenlik iş fırsatları, kpss ile ilgili yeni gelişme ve haberler… Her şey bir tıkla bilginize ve dikkatinize sunuluyor. Formasyonhaber.net haberleri ve ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına sizlere aktardığı gibi bununla da yetinmeyip aynı zamanda kadrolu dört farklı yazarıyla bunları analiz edip sizler için yorumluyor. Ayrıca sosyal medyada da formasyonhaber.net olarak varız: google, twitter ve facebook hesaplarından da bize kolayca ulaşabilirsiniz.

Andorid ve ios uygulaması ile de artık daima sizlerleyiz; formasyonhaber şimdi cebinizde, parmaklarınızın ucunda! Eğitim ve pedagojik formasyon dünyası bütün yönleri ve gelişmeleri formasyonhaberler.net sizlere ulaştırırken aynı zamanda sosyal bir eğitim ve iletişim platformu olarak öğrenci ve mezun durumunda olan sosyal medya takipçilerimizle, yüz binleri aşan sayısıyla, bir sosyal birlik ve güç olma yolundadır.

Pedagojik formasyon ile ilgili bütün ilanların ve haberlerin yer aldığı sayfalarımız, aynı zamanda eğitimi ve eğitim dünyasını ilgilendiren öğretmen ve kpss haberleri ve yorumlarıyla da hizmetinizdedir. Hem özel sektörden ve hem de kamu sektöründen ilgili haberler ve analizleri de faormasyonhaber.net’te.

Geleceği en iyi biçimde değerlendirip kurabilmek için sağlıklı bilgi, haber ve analizlere gerek duyarız. Bu verilerden sonradır ki doğru seçimler ve isabetli kararlar oluştururuz. formasyonhaber.net bütün bu verileri en kolay ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak için var oldu. İlginizle gittikçe daha büyük bir sosyal eğitim organizasyonu haline dönüşen sayfamız işlevini yerine getirmede her zaman daha özenli ve her zaman daha dikkatli olmaya karalıdır.