Harran Üniversitesi 2017 Formasyon Sonuçları Açıklanmıştır

  • 22 Mayıs 2017
  • 1.998 kez görüntülendi.
Harran Üniversitesi 2017 Formasyon Sonuçları Açıklanmıştır

Harran Üniversitesi 2017 pedagojik formasyon sonuçları açıklanmıştır.

Harran Üniversitesi 2017 formasyon programı için kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi açıklanmıştır. Başvuru sonuçlarına ‘ egitim.harran.edu.tr/tr/haberler ‘ adresinden ulaşılabilmektedir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarını 2 Haziran 2017 tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir. Başvurusu kabul edilmeyen adaylar itirazlarını 26 Mayıs 2017 tarihine kadar Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon birimine yapabileceklerdir. Kontenjanlarda açık olması durumunda yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 5-9 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Harran Üniversitesi 2017-2018 pedagojik formasyon eğitimi programı hem haftaiçi hem haftasonu yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların haftaiçi ya da haftasonu olarak bir grup seçmelidir. Adayların katılmak istedikleri formasyon grubu için dilekçe doldurmaları gerekmektedir. Gruplar belirlendikten sonra grup değişimi yapılmayacaktır. Adayların bu konuyu göz önüne alarak dikkatli tercih yapmaları tavsiye edilir. Dersler 2017 Eylül ayında başlayacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar istenen belgeler ve formasyon ücretinin ilk taksitinin ödendiğine dair dekont ile birlikte kayıta gideceklerdir.

Harran Üniversitesi 2017-2018 pedagojik formasyon eğitimi programı için kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi ve kesin kayıt ile ilgili detaylı bilgiye ‘ egitim.harran.edu.tr/tr/haberler ‘ adresinden ulaşılabilmektedir.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. murat uyğun diyor ki:

    şimdi dersler hafta sonu ve hafta içi olacak ancak hangi saatlerde olacağı belirtilmemiş şehir dışından gelecek olanlar için bu önemli acaba saatleri öğrenebilirmiyiz.

  2. murat uyğun diyor ki:

    Ders saatleri belirtilmemiş saatleri yazılırsa hafta içi ve hafta sonu seçimi daha kolay olur.

BİR YORUM YAZ