Hitit Ãœniversitesi’nde AÖF Dersleri BaÅŸlıyor

  • 14 Mart 2017
  • 1.113 kez görüntülendi.
Hitit Ãœniversitesi’nde  AÖF Dersleri BaÅŸlıyor

Hitit Ãœniversitesi Anadolu Ãœniversitesi Açıköğretim ve Uzaktan EÄŸitim Sistemi içerisindeki Açıköğretim Ä°ktisat ve Ä°ÅŸletme Fakülteleri’nde okuyan öğrencilere yönelik düzenlenecek yüz yüze derslerin 2016-2017 bahar dönemi için gerekli bilgileri ve ders programını içeren duyuruyu yayımladı.

Yapılan duyuruda AÖF  yüz yüze derslerin 18 Mart 2017 Cumartesi günü başlayacağı ve 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü sona ereceği belirtildi. Bu süre zarfında dersler ara verilmeden devam edecektir. Ancak ara sınavların olduğu günler ve Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen resmi tatil günlerinde ders yapılmayacaktır.

AÖF Ä°ktisat ve Ä°ÅŸletme Fakültesinde okuyan öğrencilere yönelik derslere Hitit Ãœniversitesi Sosyal Bilimler ve Meslek Yüksekokulunda A Blok’da yapılacaktır.

Yüz yüze dersleri verilecek eğitimlerde, Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş I, İngilizce II, Arapça II, Arapça IV, Mikro İktisat, İstatistik II, MAliyet Yönetimi ve Finan Yönetimi II derslerine yer verilecektir.

Derslere katılmak isteyen öğrencilerden hiç bir ücret alınmayacaktır ve bütün öğrenciler derslere katılmak zorunda deÄŸildir. Uzaktan eÄŸitim gören öğrencilerin konuları daha iyi kavramalarına olanak saÄŸlamak ve bu öğrencilerin üniversite ortamını yaÅŸaması adına yapılmış bir eÄŸitim programıdır. Programa katılan öğrenciler Anadolu Ãœniversitesi’nin disiplin kurallarına uymak zorundadır.

Programa katılmak isteyen öğrenciler daha detaylı bilgiyi Çorum Açıköğretim Bürosundan edinebilirler . Derslerin başlama saatlerini ve günlerini içeren programa www.hitit.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Yazar: Demir
MOBÄ°L UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ