Karatekin Üniversitesi Yaz Okulu Açıyor

  • 13 Nisan 2017
  • 1.875 kez görüntülendi.
Karatekin Üniversitesi Yaz Okulu Açıyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi 2016-2017 öğretim yılı için yaz okulu programı açacağını duyurdu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi geçen yıllarda yaz okulu uygulamasını kaldırmıştı. Ancak bu sene öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine Üniversite Senatosu yaz okulu konusu ile ilgili görüşmek üzere Karatekin Üniversitesi rektörü başlanlığında toplantı düzenledi. Senato tarafından yapılan toplantı sonunda 2016-2017 yılı yaz döneminde yaz okulu programı düzenlenmesine karar verildi.

Diğer Üniversite Öğrencileri de Katılabilecek

Yaz okulu programına aldığı derslerde başarısız olmuş öğrenciler ve okulu daha erken bitirmek amacıyla ders almak isteyen öğrenciler başvuru yapabilecektir. Yaz okulu programına Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencilerinin yanısıra diğer üniversitelerin öğrencileride katılabilecektir.

DiÄŸer üniversite öğrencilerinin programa kabulü ile Karatekin Ãœniversitesi’nin ortamı ve öğretim üyeleri de baÅŸka öğrenciler tarafından tanınmış olacaktır. Yaz okulu programı ile üniversitenin imkanlarının yaz döneminde de kullanılması saÄŸlanacaktır.

Çankırı Karatekin Üniversitesi resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, öğrencilere sundukları bu hizmetin, öğrenci dostu bir üniversite olduklarının kanıtı olduğunu belirtmiştir.

Karatekin Üniversitesi yaz okulu programı ile ilgili detayları henüz açıklamadı. Detaylı bilgi yayımlandığında sitemizde paylaşılacaktır.

Yazar: Demir
MOBÄ°L UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Seda diyor ki:

    Hemşirelik yaz okulu hslk saglik açarmisiniz 8 kişi gelmeyi düşünüyor uz

BÄ°R YORUM YAZ