Karayolları Personel ALımı Tercihleri İçin Son Gün!

  • 18 Nisan 2017
  • 1.305 kez görüntülendi.
Karayolları Personel ALımı Tercihleri İçin Son Gün!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün KPSS 2017/4 ile yapacağı 640 personel için tercih işlemleri sona eriyor.

KGM tarafından alınacak 640 personel için 12 nisan 2017 tarihinde başlayan tercih işlemleri, bugün saat:23:59 itibari ile sona erecek. ÖSYM, tercih işlemleri ile ilgili olarak 13 Nisan 2017 tarihinde güncellenmiş tercih kılavuzunu yayımladı. Bu kılavuza göre adayların kılavuzda belirtilen lisans pozisyonlarında tercih yapabilmesi için 2016 KPSS Lisans sınavına girmiş olmaları, önlisans pozisyonlarında tercih yapabilmeleri için ise 2016 KPSS Önlisans sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Lisans düzeyindeki alımlar için KPSSP3, önlisans düzeyindeki alımlar için KPSSP93 puanı kullanılacaktır. Adaylar en fazla 30 tercih hakkına sahip olacaktır. Adaylar tercihlerini online olarak ‘ www.osym.gov.tr ‘adresinden yapabilecektir.

Başvuru Ücreti Ne Kadar?

Tercih işlemleri için ÖSYM tarafından belirlenen başvuru ücreti 15 TL’dir. Adaylar ilk başta tercih işlemlerini gerçekleştirip daha sonra ücreti yatıracaklardır. Tercih işlemi yaptığı halde ücreti yatırmayan adayların, tercihleri geçersiz sayılacaktır. Tercih işlemi yapan adaylar bankadan yapacakları ödemelerini en geç 19 Nisan 2017 tarihi mesai bitimine kadar, internetten yapacakları ödemeleri ise 19 Nisan 2017 saat:23:59’a kadar gerçekleştirmiş olmalılardır.

Sonuçların İlanı

Belirtilen pozisyonlara yapılan yerleştirmelerin tamamlanması ile sonuçlar ÖSYM’nin internet sitesinden ilan edilecektir. Adaylar sonuçlarını TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilirler. Yerleşen adaylar, doğrudan yerleştikleri kuruma başvuru yapacaklardır. Gerekli evraklar ve tarihler ile ilgili olarak bilgileri Karayolları Genel Müdürlüğü internet sayfasından edineceklerdir. Adaylara posta ile herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ