MKE Lise Mezunu Kamu İşçi Alımı Son Günü

  • 02 Nisan 2017
  • 834 kez görüntülendi.
MKE Lise Mezunu Kamu İşçi Alımı Son Günü

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, 94 kadrolu kamu işçisi alacağını açıkladı. Başvurular lise ve dengi okullardan mezun olan deneyimli ve deneyimsiz 94 kadrolu işçi alımının başvuru sürecinde sonuna gelindiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde MKE 94 daimi işçi alımı yapılacağını duyurmuştu. Çelikhane Operatörü, Refrakter ustası, Vinç Operatörü, gibi pozisyonlarında deneyim şartı istemişti. Yine aynı alanda da Kimya, Metal, Endüstriyel otomasyon bölümünden mezun lise ve dengi okullarda deneyim şartsız aday alınacağı belirtilmişti.

94 Daimi İşçi Alımında Dikkat Edilecek Hususlar

24 Mart – 3 Nisan 2017 tarihinde baÅŸvuruların biteceÄŸi biliniyor. Bugün itibariyle ilan sonlanacak. 2016 KPSSP94 puanından 60 puan alan adayların baÅŸvuru ÅŸartlarını tamamladığı takdirde aday olabiliyor. MKE, 30 Çelikhane İşçisi, 12 Vinç Operatörü, 10 Ä°ÅŸ Makine Operatörü alımlarında bölüm ÅŸartı aranmıyor. Sadece lise mezunu olmak yeterli olurken, kadroların alanlarında 3 yıl çalışma ÅŸartı bulunduÄŸu biliyor. MKE 94 daimi işçi alımının sonucunda adayların istenilen belgeleri kuruma teslim etme ÅŸartı koÅŸuluyor. Ä°ÅžKUR’un son zamanlarda yapmış olduÄŸu alımların büyük ölçüde yükseldiÄŸi görülürken, ekonomiye güç ve istihdam saÄŸlayacak bu iÅŸlerin daha fazla yoÄŸun olacağı belirtiliyor.

MKE Başvuru Alımı KPSSP94 Taban Puanı 60 Olarak Belirlendi

BaÅŸvuruda bulunacak olan adaylardan 20166 KPSS’ye girmiÅŸ olanlarında en az (60,00) puan alması gerekiyor. BaÅŸvurular için Ä°ÅžKUR resmi sitesinde detaylı bilgilendirme alabilirsiniz.

MKE’nin yapmış olduÄŸu alımları devamlı takip etmek için Formasyon Haber’i sosyal medya platformundan da takip etmeyi unutmayın.

Yazar: Hakan Yilmaz
MOBÄ°L UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ