Muş Alparslan Üniversitesi 2017 Formasyon Duyurusu

  • 16 Mayıs 2017
  • 2.373 kez görüntülendi.
Muş Alparslan Üniversitesi 2017 Formasyon Duyurusu

Muş Alparslan Üniversitesi 2017 formasyon duyurusu yayımlamıştır.

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından yürütülecek olan formasyon programı için sadece Haziran 2017 tarihi itibari ile son sınıfa geçen Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri başvuru yapabilecektir.

Muş Alparslan Üniversitesi dışından başvuru yapacak 4. sınıf öğrencileri ve mezunlar için başvurular Eylül 2017’de alınacaktır. Bu programla ilgili duyurular Eylül ayının başında yapılacaktır.

Muş Alparslan Üniversitesi son sınıfa geçecek öğrenciler için olan formasyon eğitimi programı kayıtları  5-6 Haziran 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar bu tarihlerde istenilen belgeler ile birlikte Muş Alparslan Üniversitesi kayıt bürosuna başvuracaklardır. Başvuru yapan adayların gerekli şartları sağlayıp sağlamadığı araştırılacaktır. Başvuru koşullarına uyan adaylar başvuru ücretlerini yatırarak kesin kayıtlarını gerçekleştirebileceklerdir. Kayıt yaptırdıktan sonra kayıt sildiren adaylara hiç bir şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. Pedagojik formasyon ücreti için belirlenen ilk taksit bin TL’dir.

Dersler yaz ve güz dönemi olmak üzere iki dönemde yapılacaktır. Formasyon programı örgün eğitim olarak yapılacaktır. Derslere devam zorunluluğu vardır. Kayıt yaptıran öğrenciler toplam ders saatinin yüzde 80’ine katılmak zorundadır. Katılmayan öğrenciler o derstten başarısız sayılacaktır.

Yaz dönemi için dersler 1 Ağustos 2017 tarihinde başlayacaktır ve 14 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. Yaz dönemi 7 hafta sürecektir. Yaz dönemi dersleri Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Güz dönemi dersleri 9 Kasım 2017 tarihinde başlayacaktır ve 30 Aralık 2017 tarihinde tamamlanacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru koşulları ve detaylı bilgiye ‘ http://www.alparslan.edu.tr/icerik.xhtml?icerik=3428 ‘ adresinden ulaşabilirler.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ