Okullara Referandum Tatili

  • 09 Nisan 2017
  • 1.188 kez görüntülendi.
Okullara Referandum Tatili

16 Nisan’da Referandum sebebiyle bir sonraki gün 17 Nisan Pazartesi okullar tatil olacağı açıklandı. Birçok öğrencinin merak ettiği 17 Nisan Pazartesi günü tatil olacağına yönelik resmi olarak açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 17 Nisan’ın tatil edileceğini duyurdu. Bu duyurunun ise Başbakanın verdiği talimat ile gerçekleştiğini belirten Yılmaz, okullarda temizlik ve seçimlerin daha titiz bir şekilde yapılması için olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, gerçekleşecek olan referandumun ardından okulların tatil olacağını açıkladı. Bakan Yılmaz, 17 Nisan’ın tatil olacağını açıklarken seçimlerin daha titiz ve sağlıklı bir biçimde yapılması için olduğunu söyledi.

Birçok öğrencinin merak ettiği 17 Nisan günü hakkında resmi açıklama yapıldı. 17 Nisan itibariyle 1 gün tatil olacağı açıklanırken, bu tatilin sayımların sağlıklı incelenmesi ve itirazların sağlıklı şekilde neticelenmesi için bu kararın verildiği söylendi.

“17 Nisan Tatil Olacak Mı?” Sorularına Net Cevap, İsmet Yılmaz’dan Geldi

17 Nisan tatil olmasının ardından kamu görevlileri ve memurlar aynı soruyu sorsa bile aynı cevap onlara gelmedi. Sadece öğrenci ve öğretmenlerin bu durumdan yararlanacağı bilinirken, yapılan açıklamada Başbakanın talimatı ile bu kararın alındığı belirtildi. Okulların düzen sağlaması ile temizliğin hakkıyla yerine getirilmesi için bu kararda etkili olduğu biliniyor.

19 Eylül 2016’da başlayan eğitim öğretim yılı, 9 Haziran 2017’de sona erecek. 17 Nisan sınavı olan öğrencilerin ise 18 Nisan günü sınavlarının olacağı biliniyor.

 

Yazar: Hakan Yilmaz
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ