Pamukkale Üniversitesi 2017 Formasyon Duyurusu

  • 11 Nisan 2017
  • 4.092 kez görüntülendi.
Pamukkale Üniversitesi 2017 Formasyon Duyurusu

Pamukkale Üniversitesi 2017 yaz dönemi için pedagojik formasyon eğitimi programı detaylarını ilan etmiştir.

Pedagojik formasyon eğitimi için ayrılan kontenjan 1200 kişidir. Açılan kontenjanın yüzde 25’i diğer üniversitelerin öğrencileri ve mezunlarına ayrılmıştır.  Pamukkale Üniversitesi Başvurular 10 Nisan 2017 tarihinde başlamış olup, 10 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri başvurularını Pusula bilgi sistemi üzerinden yapacaklardır. Diğer üniversite öğrencileri ve mezunlar ise başvurularını ‘ app.pau.edu.tr/Formasyon/Ogrenci/formasyonbasvuru.aspx ‘adresinden yapacaklardır.

Başvuruların alınmasının ardından 12 Mayıs 2017 tarihinde kazananlar açıklanacaktır. Kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları 15-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yedek kazananların kayıtları 5-6 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Pamukkale Üniversitesi 2017 yaz dönemi pedagojik formasyon eğitimi programı için belirtilen bölümlerden 2017-2018 yılında son sınıf olacaklar ya da mezun olanlar ile Pamukkale Üniversitesi son sınıfa geçen öğrenciler başvuru yapabilir.

Başvuru yapacak mezunlar ve diğer üniversite öğrencilerinin not ortalamasının en az 2.00 olması gerekmektedir. Pamukkale Üniversitesi 4. sınıfa geçen öğrencilerin ise not ortlamasın en az 1.80 olması gerekmektedir.

Dersler Haftasonu

Yaz dönemi formasyon eğitimi programında derslerin Cumartesi-Pazar günlerinde yapılması planlanmıştır. Birinci dönem yaz okulu akademik takvimi ile birlikte devam edecektir. Birinci dönem dersleri 13 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir. İkinci dönem ise güz yarıyılında yapılacaktır. Adaylar ikinci dönem için haftaiçi bir gün uygulama okuluna staj için gideceklerdir. Uygulama okulları Denizli İl Merkezinde olacaktır.

Formasyon eğitimi için kontenjan açılan bölümlere ve detaylı bilgiye ‘ www.pau.edu.tr/egitim/tr/haber/yaz-donemi-pedagojik-formasyon-egitimi-sertifika-programi ‘ adresinden ulaşılabilir.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Emrah diyor ki:

    Sosyoloji bölümünü okuyorum ancak başvuruda bulamadım Felsefeyi seçersem olur değil mi ?

BİR YORUM YAZ