Sağlık Bakanlığı 2. Dönem Atama Kurası İlanı

  • 04 Nisan 2017
  • 1.387 kez görüntülendi.
Sağlık Bakanlığı 2. Dönem Atama Kurası İlanı

Sağlık Bakanlığı, 2017’nin 2. döneminde ilk defa yeniden atama kurası ilan metni yayımladı.

Resmi sitede yayımlanan ilanda, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık alan işlemlere göre ilk defa yeniden yapılacak atama takvim içerisine ekledi ve duyuruldu.

Kuraya başvuran adaylardan istenen belgeler ve madde madde Sağlık Bakanlığı kura atama özelliği;

Vesikalık fotoğraf, askerlikle ilişiği olmadığına dair resmi belge, adli sicil durumunu gösteren imzalı dilekçe, güvenlik soruşturması ile beraber arşiv araştırma formu gibi belgeler talep ediliyor.

Başvuru süreci 03 Nisan – 12 Nisan 2017 olarak belirtilirken, Personel Bilgi Sistemi (PBS) tarafından yapılacağı biliniyor.

Gönderilen belgelerin Sağlık Bakanlığı’na vaktinde ulaşmaması tamamen başvuru sahibine aittir.

Kura sonucunda herhangi bir pozisyon ya da kadroya yerleşenler, kura sonuçlarının ilanının bir yıl süreyle tekrar kuraya başvuramayacaklar.

Kura başvurusunu iptal etmek isteyen kişiler, 20 Nisan ve 27 Nisan saat 18.00’a kadar PBS üzerinden kura başvuru iptali gerçekleştirebilecekler. Kura başvurusunu iptal eden kişiler, tekrardan bu kuraya başvuramayacaklar.

Kendi branş ya da unvanlarında en fazla 10 tercihte bulunabilecekler. Genel kurayla yerleşmek isteyenler, tercihlerine yerleşmemesi halinde münhal yerlerde genel kura ile yerleşebilecekler.

Devlet memurluğundan çekilen kişiler, kura son başvuru tarihli engelleri bittiğinde 1 ay kalan kişilerin başvuruları kabul görecektir.

İlan metninde yer alan şartlara uymayan adayların, başvuruları kabul görmeyecektir.

Başvuran adayların atama tebligatında başvurduğu adres esas alınacaktır.

Yazar: Hakan Yilmaz
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ