Türkiye Yarışta 4 Ocak İpucu Sorusu

  • 04 Ocak 2019
  • 465 kez görüntülendi.
Türkiye Yarışta 4 Ocak İpucu Sorusu

Türkiye Yarışta bilgi yarışması için 4 Ocak 2019 ipucu sorusu yarışmaseverler ile paylaşıldı.

Türkiye Yarışta canlı bilgi yarışması bugün 19:30’da 5 Bin TL ödülü ile yarışmayı takip edenler ile buluşacak. 12 soru sorulan yarışmada, tüm soruları doğru bilenler arasında ödül paylaştırılacak. Bu 12 sorudan her gün bir tanesi ipuzu sorusu olarak yarışmanın sosyal medya hesabından paylaşılıyor. Bugünün ipucu sorusu sizleri biraz geçmişe götürecek türden bir soru.

Türkiye Yarışta 4 Ocak İpucu Sorusu: ‘ Gölgelerin gücü adına, güç bende artık’ repliği ile tanınan ünlü çizgi film karakterinin adı nedir?

Cevabı: Replik 1983-1985 yılları arasında çekilen çizgi filmin ana karakteri olan He-man ‘ e aittir. Çizgi filmde He-man’nin İskelotor’un kötülüklerini önlerken başına gelen maceralar anlatılıyor.

Yazar: Demir
MOBİL UYGULAMALARIMIZ
SORU CEVAP
Bir Soru Sor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ